}

Andrea Bocelli si SECRETUL unei POVESTI de DRAGOSTE fara sfarsit: „Daca atunci cand deschizi usa dormitorului …”

Anna Netrebko and Andrea Bocelli performing during the Classical Brit Awards 2008, held at the Royal Albert Hall in west London.
Andrea Bocelli si SECRETUL unei POVESTI de DRAGOSTE fara sfarsit: "Daca atunci cand deschizi usa dormitorului ..."

Andrea Bocelli si SECRETUL unei POVESTI de DRAGOSTE fara sfarsit: „Daca atunci cand deschizi usa dormitorului …”

In cadrul unui interviu acordat revistei People, Andreea Bocelli a dezvaluit secretele unei relatii fericite si de durata, ca cea pe care chiar el o traieste cu Veronica Berti.

Andrea Bocelli si Veronica Berti, cea care avea sa ii devina partenera de viata oficiala, au trait o relatie armonioasa timp de 12 ani. Dupa o relatie de lunga durata, cei doi au hotarat sa isi uneasca destinele in 2004.

„Chimia este foarte importantă. Dacă există chimie între două persoane, există și romantism, armonie, înțelegere reciprocă, adică iubire. Altfle nu există nimic”, a dezvaluit Andrea Bocelli.

In plus, artistul sustine ca si ce se intampla dincolo de usa dormitorului reprezinta cheia spre o relatie sanatoasa.

„Dacă atunci când deschizi ușa dormitorul apare ceva frumos și interesant, dragostea va dura. Dacă ușa dormitorului se deschide spre ceva plictisitor și deloc incitant, atunci nu va dura”, a declarat artistul

Intr-un moment de sinceritate, Andrea Bocelli a oferit si definitia fericirii, exact asa cum e percepe el.

„Cred că fericirea poate fi periculoasă, prefer liniștea. Pentru mine liniștea, sau fericirea dacă vreți, poate fi un pahar de vin, un preten drag cu care să vorbesc… și soția mea care mă așteaptă în dormitor”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X