Andra si Catalin Maruta- cel mai bogat cuplu din showbiz

Andra si Catalin Maruta- cel mai bogat cuplu din showbiz
Andra si Catalin Maruta- cel mai bogat cuplu din showbiz

La 28 de ani, Andra a intrat deja in a douăzecea vară din cariera ei. O va sărbători printr-un mix de muncă și relaxare, punctând foarte multe concerte, dar și o vacanță în Tenerife cu Cătălin și fiul lor de 3 ani, David.

Mai ai  nevoie  să mergi la atâtea  concerte?

Se spune că tu și Cătălin  sunteți cel mai bogat cuplu din showbiz.

Nu se pune problema că este sau nu nevoie. Dacă am aprecia asta din punct de vedere material, crede-mă că n-ar mai fi nevoie, o ducem mai mult decât decent. Doar că eu mă implic în muzică pentru că ador această artă, pentru că face parte din mine și din destinul meu și n-aș renunța pentru nimic în lume la cariera de solistă.

Deși se spune  sunteți  cel mai de succes cuplu din showbiz, nu aveți un stil de viață extravagant. În ce preferați  investiți?

Investim în ceea ce considerăm necesar și, nu în ultimul rând, în ceea ce ne place. Nu facem risipă, dar nici nu ne reprimăm anumite tentații comerciale. Investim cel mai mult în fericirea copilului nostru, în casă și în călătorii. Adică în ceea ce este cu adevărat interesant, plăcut, adorabil.

 

Citeste mai mult in numarul din IULIE VIVA! Acum la chioscuri!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X