Andra, ÎNSĂRCINATĂ din nou? Fanii sunt in DELIR: „Noi am spus mereu că ne dorim mulți copii…”

Andra, ÎNSĂRCINATĂ din nou? Fanii sunt in DELIR: „Noi am spus mereu că ne dorim mulți copii…”
Andra, ÎNSĂRCINATĂ din nou? Fanii sunt in DELIR: "Noi am spus mereu că ne dorim mulți copii..."

Andra, soția celebrului prezentator Cătălin Măruță, a iesit cu zâmbetul pe buze dintr-o clinică de ginecologie. Să fie oare artista însărcinată din nou?

Andra, cunoscuta cântăreaţă a intrat la o clinică din Bucureşti, iar de acolo a ieşit foarte zâmbăreaţă. Acolo ar fi stat de vorbă cu cel mai mare ginecolog din România, cel care i-a monitorizat și primele două sarcini.

În ultima perioadă, Andra a tot fost întrebată dacă este însărcinată, însă răspunsurile ei au fost întotdeauna date astfel încât oamenii să nu ştie exact ce se petrece cu ea.

„Da, cred că lumea s-ar bucura, mai ales pentru că noi am spus mereu că ne dorim mulți copii și atunci se și asteaptă la vestea asta. Numai că nu e încă momentul, sunt implicată în multe proiecte și Eva e încă mică.

Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să facă tot felul de lucruri. Așadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil”, a spus Andra, pentru VIVA!, în urmă cu câteva săptămâni.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X