evzmonden.ro Web analytics

Andra a cedat şi a dezvăluit care este marea sa NEMULŢUMIRE: “De când am făcut copii…” Cum va reacţiona Cătălin Măruţă?

Andra a cedat şi a dezvăluit care este marea sa NEMULŢUMIRE: “De când am făcut copii…” Cum va reacţiona Cătălin Măruţă?
Andra a cedat şi a dezvăluit care este marea sa NEMULŢUMIRE: "De când am făcut copii..." Cum va reacţiona Cătălin Măruţă?

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi, dar acest lucru nu îi ține departe de problemele cotidiene. Se când a născut, se pare că artista are niște nemuțumiri legate de fizicul ei.

Soția lui Măruță nu este mulțumită de felul în care arată. Andra a mărtursit că de când a devenit mamă, a renunțat la sport, însă acum e mai hotărâtă ca niciodată să își recapete silueta.

„De când am făcut copii, n-am mai făcut niciun sport. Vreau să slăbesc încă vreo 3 kg, dar mai mult vreau să pun mușchi pe mine,” a spus Andra la ProTV.

Totodată, Andra a vorbit și despre cum își împarte timpul cu cei doi copii. „În momentul în care îl iau pe unul dintre copii în brațe, se vede că celălalt suferă. Sunt amândoi topiți după mami,” a mărturisit partenera de viață a lui Măruță.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X