}

Andi Moisescu dă „Apropo TV” pe librărie!

Andi Moisescu dă „Apropo TV” pe librărie!
Andi Moisescu dă „Apropo TV” pe librărie!

Andi Moisescu ia o pauza de la televiziune pentru a se dedica temporar nobilei indeletniciri de librar. Demersul lui face parte din campania Librar pentru o zi sustinuta de Libraria Bizantina din Bucuresti.

“Traim intr-o era a tehnologiei, in care gadgeturile fac aproape orice sau substituie aproape orice, iar cartea este pusa in pericol. Cred ca dam o lupta crancena pentru a pastra  suprematia cartii tiparite si pentru a ne aminti constant ca, de fapt, bucuria cititului o redescoperi numai rasfoind o carte”, considera Andi. Acesta isi va face ucenicia de librar miercuri, 12 noiembrie, de la ora 19:00, la Libraria Bizantina. Publicul este invitat sa il cunoasca pe Andi, sa se identifice cu experientele sale legate de cartile tiparite si sa afle ce recomandari de lectura are.

Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu si Eugenia Voda sunt doar cativa dintre cei care se vor alatura campaniei Librar pentru o zi in fiecare miercuri din urmatoarele saptamani.

Campania isi propune sa aminteasca publicului ca popularitatea crescanda a continutului in forma digitala nu condamna cartile tiparite la disparitie. Dimpotriva, placerea rasfoirii unor file din hartie este cu atat mai mare cu cat ecranul tactil este din ce in ce mai prezent in viata cotidiana. Fondată în 2003, Libraria Bizantina alătură colectiei de carte obiecte de arta laica si religioasa, produse de artizanat si vinuri de la Muntele Athos.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X