evzmonden.ro Web analytics

Anda Adam, DETALII PICANTE din DORMITOR! Artista a făcut DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre viaţa ei INTIMĂ: „După ce fac sex, îmi vine…”

Anda Adam, DETALII PICANTE din DORMITOR! Artista a făcut DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre viaţa ei INTIMĂ: „După ce fac sex, îmi vine…”
Anda Adam, DETALII PICANTE din DORMITOR! Artista a făcut DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre viaţa ei INTIMĂ: "După ce fac sex, îmi vine…"

Anda Adam face dezvăluiri incredibile despre viața sa intimă. Artista a mărturirisit de curând amănunte picante din…dormitor.

Cântăreața s-a căsătorit în vara lui 2015 cu Sorin Andrei, după ce a pus capăt unei relații lungi cu prezentatorul TV Victor Slav.

Anda vorbește fără perdea despre viața ei intimă. De curând a făcut o declarație care a lăsat pe toate lumea cu gura căscată. ”După ce fac sex, îmi vine inspiraţia. Schiţez costume de baie”,  a afirmat blonda la o emisiune de televiziune, conform Libertatea. 

Romantică din fire, Anda nu a ezitat și i-a făcut și o declarație de dragoste superbă soțului ei. „Ești totul pentru mine! Fără tine viața mea nu ar avea niciun rost, doar cu tine simt că pot să trec munții cu un singur pas.

Chiar și când plouă, cu tine mi se pare că este soare afară. Numai lângă tine somnul meu și visele mele sunt mult mai frumoase. Doar cu tine simt că pot trece prin orice obstacol în viață. Numai pentru tine aș fi în stare să mut munții din loc pentru că atunci când te-am întâlnit viața mea s-a schimbat și a luat un alt sens… mai profund.

CITESTE CONTINUAREA PE EVZ.RO.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X