Anca Serea trece prin momente cumplite! Aceasta a evitat să discute public despre problemele unei familii cu mulți copii. Sigur, viața cu șase copii nu e ușoară, mai ales atunci când se îmbolnăvesc toți odată. Este situația în care se află Anca Serea. Cinci dintre copiii ei s-au îmbolnăvit destul de grav.

Acasă la Anca Serea este o situație destul de delicată. Copiii ei trec prin momente grele, cu febră mare și dureri de cap.

Anca Serea trece prin momente cumplite, vedeta a fost cea care a făcut anunțul, printr- un mesaj pe rețelele de socializare, unde a povestit ce se întâmplă în familia ei. Soția lui Adi Sînă a postat și o imagine în care apare Sarah, prima din familie care s-a îmbolnăvit.

Citește și: Rona Hartner a invins cancerul! Iata secretul sau: "Beam pe stomacul gol"

„Pitic zâmbitor de pe vremea când era sănătos tun…Situatia la noi este așa: Sarah a fost prima din familie “atinsă” de această viroză: 39 cu 2 febră, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tuse.

Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i foarte cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febră foarte, foarte mare: 40,2 de dimineață deși este pe antitermice, iar de două zile și David … Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită, iar Noah #rezistă!

Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu…greu! Sunt convinsă că e doar o perioadă, dar lipsa somnului…”, a fost mesajul Ancăi Sînă Serea de pe Instagram.