Recent, Anca Serea a născut cel de-al șaselea copil, o fetiță perfect sănătoasă, căreia ea și soțul său, Adi Sînă, i-au pus numele Leeah, un nume de origine evreiască. A fost pentru prima dată când vedeta a născut prin cezariană, după ce pe toți ceilalți cinci copii i-a născut pe cale naturală.

După operația de cezariană, soția lui Adi Sînă a trecut prin momente ceva mai dificile și a explicat care este starea sa după ce a născut. Mai mult, ea a oferit și sfaturi pentru admiratoarele sale care urmează să nască. Ea spune că recuperarea după o nașterea naturală este mult mai ușoară.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

”Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă! Sincer va spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși mă aflăm pe calmante, nu a fost una chiar excelentă, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată nemaiavând niciodată nici o altă intervenție.

Postarea asta este adresată în special viitoarelor mămici care se gândesc să nască prin cezariană: Vă implor să reconsiderați și să mă credeți că nu e cea mai bună alegere ( vă spune o mămica care a născut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare). Acum, ajunși acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă”, a scris Anca Serea pe Instagram.

 

View this post on Instagram

Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor si de sentimentul de vinovatie ca am lipsit prea mult de acasa! Sincer va spun ca as mai fi stat cateva zile pentru ca starea mea de sanatate desi ma aflam pe calmante nu a fost una chiar excelenta iar recuperarea a fost un f grea pt mine si neasteptata nemaiavand niciodata nici o alta interventie… Postarea asta este adresata in special viitoarelor mamici care se gandesc sa nasca prin cezariana: ValA IMPLOR sa reconsiderati si sa ma credeti ca nu e cea mai buna alegere( va spune o mamica care a nascut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare)!Acum ajunsi acasa, situatia e putin mai roz. Azi pot sa urc singura scarile, sa mi alaptez puiul si sa rezist fara prea mult somn o noapte intreaga! Astept si parerile voastre, cele care ati nascut natural sau prin cezariana ! #faracezariana #nastenatural #acasa #babyleah

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on