Anca Serea, despre cei cinci copii ai săi! ”Eu sunt mămică lor, dar şi prietenă lor”

Anca Serea, despre cei cinci copii ai săi! ”Eu sunt mămică lor, dar şi prietenă lor”
Anca Serea, despre cei cinci copii ai săi! ”Eu sunt mămică lor, dar şi prietenă lor”
Autor:

 

Puţini şi-ar fi închipuit că soţia artistului Adrian Sînă va lăsa cei cinci copii acasă şi se va dedica cu pasiune dansului. Dar am am aflat că familia s-a mobilizat pentru ca ea să poată sta la repetiţii pentru concursul de dans ”Uite cine dansează!”, care va începe la Pro TV, cinci ore pe zi.”Copiii au un program bine stabilit, Sarah şi David merg la şcoală, Noah la grădi, iar Ava şi Moise au diverse activităţi. În prima parte a zilei reuşesc să stau cu cei mici, iar după ora 18.00 cu cei mari şi piticii. Avem momentele noastre peste care nu sărim niciodată: cină, băiţa, poveştile, poate un film bun. Decizia de a participa la Uite cine dansează! a fost susţinută şi de copii, de mama şi fratele meu, şi cu ajutorul lor totul pare parcă mai uşor”, ne-a mărturist Anca.

Cum reușește fosta prezentatoare tv să țină în frâu întreaga gașcă de copii și cum își petrece timpul cu ei? Prin o sumedenie de activități, susține ea.

”Ai noştri sunt copii buni, relaxaţi, liniştiţi. Ne susţinem şi ei se iubesc necondiţionat unul pe celălalt. Ne place să petrecem timp de calitate împreună, să descoperim lucruri noi, să călătorim. Eu sunt mămică lor, dar şi prietenă lor. Când au nevoie, discutăm mult şi chiar avem mici secrete. Acum răsfăţatul este Moise, pentru că este cel mai mic!”, a explicat frumoasa mămică.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X