Anastasia Lazariuc a dezvaluit SECRETUL siluetei sale! Iata cum reuseste sa se mentina in forma la 65 de ani: “Există reguli pe care trebuie sa le stim”.

Artista acordă o atenţie sporită alimentaţiei şi se pare că datorită morcovilor, vedeta se menţine tânără şi frumoasă. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radăcinoase, indiferent de anotimp.

Invitata in cadrul emisiunii ‘Vorbeste lumea’, Anastasia Lazriuc a vorbit despre silueta sa si a oferit dezvaluiri importante despre cum reuseste sa se mentina la 65 de ani.

Mama Ilenei Lazariuc a recunoscut ca are o slabiciune pentru mamaliga, pe care o prepara de cate ori are ocazia si care a ajutat-o de-a lungul timpului sa isi mentina formele demne de toata invidia.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc” a povestit Anastasia Lazariuc.