Anamaria Prodan s-a pozat goala! La 46 de ani, vedeta TV a șocat pe toată lumea atunci când s-a lăsat fotografiată la un solar.

De când a reușit să dea jos 15 kilograme bune, Anamaria Prodan, celebra impresară care a fost implicată într-un scandal media, atunci când l-a l-a lovit pe Dan Alexa, antrenor al formației Astra Giurgiu, se fotografiază în diferite ipostaze extrem de provocatoare.

De această dată, focoasa blondină a încins atmosfera pe social media după ce a postat o fotografie  în care apare goală la un solar. Fotografia a strâns peste cinci milioane de vizualizări.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Recent, vedeta TV a divulgat secretul siluetei sale: „Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine.

S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a povestit recent Anamaria Prodan.