Anamaria Prodan le-a dat lovitura de grație celor de la Pro TV. Revine la TV. Cu ce post a semnat

Anamaria Prodan revine în televiziune. Ea a semnat cu un post celebru pentru un reality show, filmat 24/24. Impresara nu va prezenta emisiunea singură, ci cu soțul său, Laurențiu Reghecampf.

Anul trecut, prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche a anunțat că se retrage, pentru un timp, din televiziune, motivând că să stea mai mult timp cu copiii ei. Acum, la aproape trei luni de la plecarea ei din Pro TV, impresara se pregătește să facă furori din nou în televiziune, așa cum anunță Spynews.ro.

Citește și: Romanii au talent. Copilul care ii va uimi pe jurati: ”Anul viitor vreau să îmi dau doctoratul în muzică, la Viena”

Reamintim că familia Prodan-Reghecampf a mai filmat un astfel de show TV. Ei au făcut furori în urmă cu câţiva ani şi sunt pregătiţi să facă asta din nou.

Este vorba despre un reality show, filmat 24 de ore din 24, și care va înfățișa viața cuplului Reghecampf – Prodan, în toată splendoarea ei.

Conform sursei citate,  Anamaria Prodan, împreună cu soţul şi copiii, vor fi protagoniştii unui reality show de excepţie! 24 de ore din 24, Anamaria Prodan va fi surprinsă în toate ipostazele: femeie, mamă, soţie, impresară. Reality show-ul se anunţă un real succes!

Filmările vor avea loc în multe țări din această  lume și va fi difuzat La Antena Stars! Celebra vedetava fi filmată non-stop, atât în România, cât şi în Dubai, America şi pe oriunde va mai ajunge.

În cadrul acestui reality-show, telespectatorii Antena Stars vor putea vedea cum arată viaţa de vedetă în adevăratul sens al cuvântului.