Anamaria Prodan, distrusă de durere! Din păcate, A MURIT pe patul de SPITAL: „Te vom iubi mereu!”

Anamaria Prodan, distrusă de durere! Din păcate, A MURIT pe patul de SPITAL: „Te vom iubi mereu!”
Anamaria Prodan, distrusă de durere! Din păcate, A MURIT pe patul de SPITAL: "Te vom iubi mereu!"

Anamaria Prodan Reghecampf este în doliu, fata Ionelei Prodan făcând anunțul pe pagina de Facebook. Vestea teribilă a căzut ca un trăsnet peste toată familia impresarei.     

Anamaria Prodan a postat pe pagina sa de Instagram că Hary Reghecampf, tatăl antrenorului Laurențiu Reghecampf, a murit.

Decesul a survenit după o perioadă grea pentru socrul său, care a rămas paralizat după ce a suferit un atac cerebral în 2015.

„RIP Hary Reghecampf! Te vom iubi mereu! Ai fost un tată incredibil și o persoană incredibilă! Vei fi mereu și veșnic în inimile noastre!” a scris Anamaria Prodan, pe contul său de socializare.

Tragedia survine în contextual în care și Ionela Prodan, mama impresarei Anamaria Prodan, este în stare gravă.

Hary a fost dus la urgență în cursul zilei de sâmbătă. Din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar.

„Ieri a fost dus de urgență la spital, medicii au făcut tot ce au putut ca să îl țină în viață, însă, din păcate, azi-dimineață… a murit… Dureros, extrem de dureros să vezi cum se scurge viața din trupul unei persoane atât de apropiată. Hary se confrunta cu mari probleme de sănătate. Reghe este, în acest moment, distrus de durere. Își iubea enorm tatăl. Acesta l-a sprijinit tot timpul. Suferea de diabet, boală care a avansat în ultimele luni. Este o durere incredibilă”, a spus un apropiat al familiei Reghecampf pentru cancan.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X