evzmonden.ro Web analytics

Anamaria Prodan, DEZVALUIRI SURPRINZATOARE despre Toni, tatal sau vitreg: “El a fost alaturi de mama timp de 17 ani…”

Anamaria Prodan, DEZVALUIRI SURPRINZATOARE despre Toni, tatal sau vitreg:  “El a fost alaturi de mama timp de 17 ani…”
Anamaria Prodan, DEZVALUIRI SURPRINZATOARE despre Toni, tatal sau vitreg: "El a fost alaturi de mama timp de 17 ani..."

Anamaria Prodan poarta un sentiment de stima deosebit fata de Toni, barbatul care i-a fost alaturi timp de 17 ani Ionelei Prodan, si despre care a dezvaluit ca va ramane in casa in care a locuit alaturi de mama sa.

“Am aflat ca Anca a venit in Romania si nici macar nu a intrebat ce avea Ionela Prodan in conturi. Anca isi va continua viata in SUA, nu o intereseaza sa vina in Romania. Doamna Ionela si Ana au fost vedetele familiei. A spus ca nu o intereseaza ce a avut mama ei in Romania. Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca si Ana au avut intotdeauna o relatie foarte frumoasa,” a explicat Cristi Brancu in emisiunea sa, potrivit Wowbiz.

„Toni este tatal meu. El a fost alaturi de mama timp de 17 ani. E familia noastra. Nu pleaca nicaieri. Si va sta in casa unde a locuit mama pana va inchide ochii definitiv,” a spus Anamaria Prodan, citata de Cristi Brancu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X