Anamaria Prodan și soțul său, Laurențiu Reghecampf, sunt părinții spirituali ai Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu. Pentru că acum sunt o familie, impresara își permite să le ofere sfaturi de câte ori este nevoie.

Anamaria Prodan a intrat în direct prin telefon în emisiunea Star Matinal, acolo unde Andreea Tonciu a fost invitată. Moderatorul emisiunii a întrebat-o cum este fina ei, iar vedeta TV a avut numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Tonciu, însă a ținut să menționeze că este o fire vulcanică și speră ca sfaturile ei să o tempereze pe viitor.

„Noi vorbim foarte mult, noi suntem o familie. Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel. Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel, aşa, suflet curat cum este ea. De multe ori când merg în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice „aaaaa, e nebună”. Nu, Andreea nu este nebună. Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună. Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală”, a declarat Anamaria Prodan, informează Libertatea.