Anamaria Prodan, despre violență domestică! Soția lui Laurențiu Reghecampf a avut o reacție dură împotriva violenţei asupra femeilor. În ceea ce o privește pe Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit, Anamaria a explicat de unde vine coșmarul prin care trec femeile din România.

Anamaria Prodan, despre violență domestică! Asta tot din educație vine

Reporter: De când ai intrat în meseria asta de agent, prima femeie agent, au existat cazuri în care ai fost cumva bruscată fizic? Asta în contextul a ceea ce s-a întâmplat astăzi cu Daniela Crudu.

“Asta tot din educație vine. Vine dintr-o viață haotică, tot dintr-o lipsă totală de încredere. Femeile din România au în general treaba asta, se tem că dacă au făcut doi copii nu mai pot pleca că nu au ce să facă, că rămân pe drumuri. Nimeni pe pământul ăsta nu are dreptul, mai ales un bărbat, să lovească o femeie. De ce? Orice bărbat își pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru că nu vorbim de aceeași forță fizică. O femeie oricât de puternică pare, nu are cum să se compare, din niciun punct de vedere cu un bărbat, decât pe meserie, că acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un bărbat, să lovească o femeie, să împingă, să înjure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel bărbat, dacă ar fi după mine și aș putea să fac ceva, l-aș extirpa de pe fața pământului!”, a declarat Anamaria Prodan, în direct la Realitatea PLUS.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Ce spune aceasta despre faptul că Daniela Crudu nu a depus plângere

“Foarte rău! Repet, micime, frică, neîncredere…toate vin așa, ca un pachet de om care face umbră pământului degeaba. Dacă ea nu va depune plângere în fața acestui monstru, se va repeta istoria asta cu fiecare femeie care va intra pe mâna acestui “bărbat”. Dacă se întoarce la el, ține tot din micimea omului. Că dacă nu ai caracter puternic, dacă nu ai o siguranță pe tine, dacă nu ai o educație, dacă nu ai un loc de muncă stabil, adică dacă nu faci nimic pentru a fi om, ți se întâmplă să te lovească un animal și tu să fi animalul lovit de animalul mai mare”, a completat ea, potrivit dcnews.ro.