Anamaria Prodan a luat o decizie neașteptată. Dupa numai doi ani de zile, Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche a anunțat telespectatorii, în direct, că se va retrage pentru o perioadă din televiziune.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, soția lui Laurentiu Reghecampf a dezvăluit că fetele sale i-au reproșat că petrece prea puțin timp cu ele. Mai mult, impresara a anunțat că urmează o perioadă grea în ceea ce privește munca ei în fotbal.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan în direct.

Citește și:

Anamaria Prodan a menționat că munca în televiziune îi ocupă foarte mult timp, iar cele două fiice, Sarah și Rebecca, au nevoie de ea. Impresara a dezvăluit că nu vrea să rateze sub nicio formă cel mai important meci de baschet al fiicei ei Sarah.

Anamaria Prodan a menționat că va fi înlocuită din emisiunea Gospodar fără pereche: „Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”, a mai spus Anamaria Prodan.