Anamaria Prodan, decizie neașteptată. Dezvăluiri uluitoare:„Nu am nevoie de…”

O parte dintre vedete autohtone de la noi apelează destul de frecvent la stiliști pentru a le asorta perfect ținutele vestimentare pe care le poartă zi de zi sau la diverse petreceri. Însă există și vedete care nu apelează la serviciile acestor fashioniști. Printre ele se numără și celebra Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a afirmat că nu are nevoie de stiliști și se îmbracă întotdeauna așa cum se simte bine, nu cum a fost la modă, potrivit perfecte.ro.

“M-am îmbrăcat cum m-am simțit bine, nu cum a fost la modă. Nu am nevoie de stilist, să îmi spună în fiecare zi ce să pun pe mine, eu pun pe mine ce simt. Trebuie să știi să porți hainele, să le dai valoare tu, indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt”, a declarat impresara, citată de perfecte.ro. Vedeta a mărturisit că are mulți prieteni stiliști. “Am noroc că că am mulți prieteni stiliști, iar Rebecca, fata mea, asta studiază – fashion. Îmi întreb întotdeauna prietenii, și pe Iulia Albu o sun la prima oră. Când nu știu, întreb”, a spus ea.