Anamaria Prodan, fosta vedetă de la Pro TV, din nou in centrul ateniei! Fosta vedetă de la Pro TV a reusit sa socheze. Iata gestul care a impresionat o mulțime de oameni.

Agenta numărul 1 în România  a participat recent la un eveniment de modă, Romanian Fashion Philpsophy, organizat pentru creatorii români, dar și pentru mondenii mioritici. La această reuniune, Anamaria și-a impresionat până la lacrimi fanii. A ajutat o familie săracă.

„La un moment dat a avut loc o licitație pentru un tablou, în scopul de a ajuta o familie foarte amărâtă cu patru copii superbi. Îngeri, ce mai. Micuții stau cu mama lor la groapa de gunoi Glina, nu au casă, nu au haine și nimic mâncare. De o viață, caută prin gunoaie. De aceea, organizatorii evenimentului au pus la bătaie un obiect valoros pentru a se strânge bani care să îi salveze pe sărmanii oameni de la o sărăcie lucie.

Citește și:

În sală, full de fițe, de la Irinel Columbeanu, Prințul Paul, designeri, cântăreți până la oameni de afaceri, veniți la brat cu domnișoare de 18 ani sau puțin peste. Surprinzător, nici măcar unul dintre aceștia nu a licitat deloc, doar Anamaria Prodan și medicul Yazan au ridicat mâna atunci când prezentatoarea serii, Adina Buzatu, a început balul de la 10 milioane de lei vechi, apoi și Nicușor Stan. Atât! Într-un final, s-au strâns 100 de milioane vechi de la impresară și stomatolog, astfel că ei au fost cei care au sărit să îi salveze pe copiii nevoiași”, au precizat cei prezenți la fața la evenimet.

Citește și:

Când a urcat pe scenă, sexy-impresara lansat o remarcă acidă celorlalți „bogați”. „Domnilor, pentru mulți din sală, această sumă nu reprezintă nici o masă la un restaurant unde mâncați. Acesta familie nu are ce sa mănânce sau unde să doarmă…”, au fost o parte din afirmațiile vedetei din fotbalul românesc, potrivit Wowbiz.