Anamaria Prodan, apariție extrem de rafinată! Ținuta purtată de soția lui Laurențiu Reghecampf a atras toate privirile la la un eveniment important. Vedeta TV a fost atracția serii.

Anamaria Prodan, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, în vârstă de 46 de ani, a avut o apariție extrem de rafinată la nunta fiicei lui Becali. La eveniment, fosta vedetă de la Pro TV  a purtat o rochie lungă, mulată, de culoare albastră, iar părul l-a prins în vârful capului, într-o coadă.

Impresara s-a fotografiat alături de Gigi Becali și de alți invitați, iar fotografiile au fost postate pe pagina sa de Instagram

Citește și:

„Us❤️The best of The best ! Love u, Patroane”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei în care apare împreună cu Gigi Becali.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan arată din ce în ce mai bine! Fosta vedetă TV a slăbit 15 kilograme într-un timp relativ scurt. Ca să distrugă orice suspiciune despre scăderea inexplicabila în greutate, ea s-a gândit să împărtășească secretul siluetei sale.

Impresara nu se ferește să recunoască că trăiește pentru a manca, desi nu lasa aceasta impresie, insa se pare ca acum a descoperit secretul unei siluete de invidiat.

Citește și:

“Eu iubesc să mănânc, cred că de-asta m-am născut. Să mănânc mult, mult! Dar știu de fiecare dată când să spun stop. Atunci când vreau să țin un regim, îl țin la sânge, iar rezultatele se văd imediat”,spune Anamaria Prodan.

Ca sa se mențină slabă, Anamria Prodan a dezvăluit ca se implică în orice activitate fizică.

“Fac curat împreună cu fetele pe care le-am luat special pentru curățenie. Nu stau degeaba, le ajut de fiecare dacă. Îmi fac mereu timp să-mi aranjez casa, să arate așa cum trebuie și să fie curată. La orice oră, eu sunt gata să ajut. Dacă mă trezești și noaptea din somn și ai nevoie de mine, eu pun mâna la muncă. Trebuie doar să-mi ceri ajutorul și să fii sigur că-l vei primi imediat”, a mai spus vedeta

Anamaria