Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a rupt tăcerea! Vedeta de la Pro TV a făcut o declarație misterioasă despre relaţia cu tatăl copiilor săi.  

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre relația dintre Anamaria Prodan, o vedetă cu ștate vechi în lumea mondenă, și Laurențiu Reghecampf, iar acum impresara a mărturisit că deși nu trăiesc în aceeași țară relația lor este perfectă din toate punctele de vedere.

“Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici! Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu. Funcționează perfect. Nu trăim în aceeași țară și, deși vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm față în față, să ne bucurăm unul de celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citește și: A mințit. Câși bani a dat, de fapt, Anamaria Prodan pe o mașină de lux. Dezvăluiri fără precedent

Presa de scandal din România a tot scris despre presupusul divorţ dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Care este de fapt adevărul? Mai formează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o familie? Apropiații spun altceva.

Reamintim că apropiații cuplului au lansat, recent, informația conform căreia soții Reghecampf sunt, de fapt, despărțiți. Acest lucru ar fi survenit în urmă cu mai mult timp, iar ca argument pentru păstrarea acestui secret în interiorul familiei ar sta afacerile comune pe care le au cei implicați.

”Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, au informat sursele tabloidului mai sus menționat.