Anamaria Prodan a rupt tacerea! Adevarul despre RELATIA cu Reghecampf: “Nu e usor, dar noi cu asta suntem obisnuiti.”

Unul din cuplurile cele mai mediatizate din România, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan povestesc despre viața lor.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi nu sunt, însă, tot timpul împreună și asta din cauza carierelor pe care și le-au ales.

Recent, în cadrul unui interviu, impresara a dezvăluit cum decurg întâlnirile cu partenerul ei atunci când se revăd după o lungă perioadă în care au stat separați, anunță click.ro.

Citește și: Oana Roman rupe tacerea! Adevarul despre casnicie: "Nu este o rusine"

„Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici! Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu. Funcționează perfect.

Nu trăim în aceeași țară și, deși vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm față în față, să ne bucurăm unul de celălalt”, a declarat Anamaria Prodan.

„Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite. Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru.

Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România. Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți. Știm să ne bucurăm la maximum de fiecare moment pe care-l petrecem împreună”, a mai adăugat Anamaria Prodan.