Anamaria Prodan a recunoscut că este o fire extrem de vulcanică, iar un transfer nereușit a scos-o din sărite și l-a lovit pe Dan Alexa, antrenor al formației Astra Giurgiu.  Aceasta este explicația gestului făcut de soția lui Reghe despre cel mai controversat subiect din acest moment.

„E cel mai prost subiect care nu-mi face cinste să vorbesc. Oamenii m-au judecat, pe bună dreptate, dar oamenii nu știu fotbal, văd fotbal doar la televizor. Când vine vorba de foarte mulți bani, de sport, de performanță, mai ales eu care vreau să fac întotdeauna ceva perfect și nu vreau să dezamăgesc patronul acestui club care mi-a acordat atâta încredere, nu am vrut să pun antrenorul într-o asemenea situație, dar am fost dezamăgită și gestul ăsta al meu, a umbrit atâtea chestii frumoase… Când vreau să fie totul perfect, când cineva îmi reproșează ceva și știu că nu are dreptate reacționez.

Citește și: A mințit. Câși bani a dat, de fapt, Anamaria Prodan pe o mașină de lux. Dezvăluiri fără precedent

Nu numai cu Dan am avut discuții, am avut discuții noi între noi. A fost vorba de un transfer nereușit, cu toate că după 45 de minute nu poți să-ți dai cu părerea. Mai multă lume mi-a spus că e vina mea. Am avut o discuție, nu mi-a convenit ceva, el s-a îndârjit și m-a provocat. Niciun bărbat pe pământul asta nu se aștepta la așa ceva. Când am văzut cum au reacționat ceilalți bărbați din fotbalul românesc, pumnul asta trebuia să meargă către altcineva.

(…) Știi câte mii de telefoane am primit? De la oameni politici, de la oameni de fotbal! Nu știi ce reacții au femeile, niciodată nu știi. E greu să lucrezi cu o femeie, să știi. Nu-mi face plăcere, dar nu-s Lacul Lebedelor. Am crescut singură, pe stradă, mi-am făcut singură dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu o fapta bună”, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

În aceeași emisiune, Anamaria a vorbit sincer despre zvonurile apărute în presă potrivit cărora sexy-impresara ar fi divorțat în secret de Laurențiu Reghecampf: „Nu ne-am plictisit de patru ani de subiectul ăsta? Cu Anamaria cu Alexa, cu divorțul. Cum să nu mă deranjeze, mă gândesc că lumea… Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta. El este cel mai bun prieten al meu, de ce să fie gelozie, dacă fata era cu noi împreună”, a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea lui Măruță.