Anamaria Prodan a dezvaluit adevaratul SECRET al siluetei sale de invidiat: “Rezultatele se vad imediat”

Anamaria Prodan pare ca intinereste pe zi ce trece! Vedeta a slabit 15 kilograme intr-un timp record si arata mai bine ca niciodata, asa ca s-a gandit sa impartaseasca secretul siluetei sale.

Impresara nu se fereste sa recunoasca ca traieste pentru a manca, desi nu lasa aceasta impresie, insa se pare ca acum a descoperit secretul unei siluete de invidiat.

Eu iubesc să mănânc, cred că de-asta m-am născut. Să mănânc mult, mult! Dar știu de fiecare dată când să spun stop. Atunci când vreau să țin un regim, îl țin la sânge, iar rezultatele se văd imediat”,spune Anamaria Prodan.

Citește și: Dieta Corneliei Catanga. A slabit 27 de kilograme: "Am exclus definitiv..."

Ca sa se mentina in forma dupa mesele copioase, Anamria Prodan a dezvaluit ca se implica in orice activitate fizica, chiar si atunci cand vine vorba de curatenie.

“Fac curat împreună cu fetele pe care le-am luat special pentru curățenie. Nu stau degeaba, le ajut de fiecare dacă. Îmi fac mereu timp să-mi aranjez casa, să arate așa cum trebuie și să fie curată. La orice oră, eu sunt gata să ajut. Dacă mă trezești și noaptea din somn și ai nevoie de mine, eu pun mâna la muncă. Trebuie doar să-mi ceri ajutorul și să fii sigur că-l vei primi imediat”, a mai spus vedeta pentru redactia.ro.