Anamaria Prodan a ajuns de URGENȚĂ la SPITAL. Informații despre STAREA de SĂNĂTATE a impresarei: „Era TRANSFIGURATĂ…”

Anamaria Prodan a ajuns de URGENȚĂ la SPITAL. Informații despre STAREA de SĂNĂTATE a impresarei: „Era TRANSFIGURATĂ…”
Anamaria Prodan a ajuns de URGENȚĂ la SPITAL. Informații despre STAREA de SĂNĂTATE a impresarei: „Era TRANSFIGURATĂ...”
Autor:

Anamaria Prodan se confruntă cu probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Potrivit unor apropiaţi, chiar ea a sunat la 112 pentru ca medicii să vină să îi ofere primul ajutor. Mai mult decât atât, ambulanţa nu a luat-o de acasă, ci de pe stradă, miercuri seara. 

Vedeta a ajuns pe mâna medicilor pentru că se simţea foarte rău. Soția lui Laurențiu Reghecampf avea tensiunea foarte mare şi abia mai putea vorbi atunci când au sosit medicii.

„Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arăta cumplit. Era slabită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să meargă la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauza că i s-a făcut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipa medică a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea”, au declarat surse la Spitalul de Urgență din Capitală, potrivit wowobiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X