Ana Morodan, la un pas de un gest necugetat! Una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România a vorbit despre momentele apăsătoare după verdictul medicilor.

Ana Morodan și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre momentele dificile din viața sa: „M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva. Toate aceste lucruri mici, cosmetică, unghii, pe care am început să le fac (…) plecam cu senzația că am făcut ceva pentru mine. Am înțeles că nu îmi ridică nimeni statuie. Nu moare nimeni dacă nu pot să fac campania asta. Am un motto (…) eu n-am ajuns până aici doar ca să ajung până aici. Am două variante: ori mă ridic, ori s-a terminat povestea. Și n-am muncit atât doar ca să se termine povestea…

”Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..)”

Citește și: Cel mai asteptat show al primaverii! Cine sunt cei 4 detectivi Masked Singer Romania

A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus. Foarte mulți tineri se confruntă cu asta și e important să le spunem că toți trăim așa ceva, la un moment dat sau altul și că se poate ieși din ea” a povestit Ana Morodan, la Pro TV.