Ana Aslan și secretul dietei inedite folosită de cea care a descoperit ”elixiurl tinereții”.
Ana Aslan este cunoscută în toată lumea ca unul dintre părinții geriatriei. Senzaţionala invenţie a doctorului Ana Aslan „Elixirul tinereţii” este folosit și acum în terapii care reâmprospătează organismul. Descoperirea doamnei profesor Ana Aslan – efectele procainei asupra organismului uman – ajută la înlăturarea elementelor nocive care se acumulează în organism, în celule, precum şi la readucerea celulelor la parametrii normali de funcționare. Dr. Ana Aslan a pus la punct o serie de proceduri medicale – „Terapia Aslan”, bazate pe medicamentul Gerovital.
Ana Aslan avea o regulă principala pe care o urmărea în alimentație și anume aceea că regimul alimentar pe care îl ținea trebuia să fie bazat pe alimente cât mai naturale.

Citește și:

Ana Aslan a ținut o dietă anti-îmbătrânire și un stil de viața echilibrat care a ajutat-o să trăiască aproape 92 de ani. Ana Aslan avea o regulă principala pe care o urmă, și anume aceea că regimul alimentar pe care îl ținea trebuia să fie bazat pe alimente cât mai naturale.

Ce alimente consuma Ana Aslan

Ana Aslan și secretul dietei sale. Ea mânca multe fructe și legume și făcea mult sport. Un alt element important la care ținea era că mesele să fie la ore fixe, prânzul la cel mult ora 13:00 și cină la 18:00-19:00. In ceea ce privește consumul de carne, Ana Aslan prefera carnea de  pește, pasăre, miel sau oaie. Ea considera că ficatul, limba și alte organe interne sunt mai sănătoase, preparate  rasol sau la cuptor.

Citește și:

Ana Aslan consuma multe legume, în stare naturală sau sufleuri, cât și lactate și ouă, dar nu mânca prăjeli sau carne grasă. Printre mâncărurile preferate ale Anei Aslan se aflau  supă de vită clară, crapul pe varză murată, pană de somn, rasolul de șalău cu lămâie, sărmăluțele fără orez.

În ceea ce privește dulciurile, medicul Ana  Aslan avea o slăbiciune pentru tortul Buturugă făcut în casă.