Amna: Mi-am rupt foarte des picioarele atunci când eram mică

Amna: Mi-am rupt foarte des picioarele atunci când eram mică
Amna: Mi-am rupt foarte des picioarele atunci când eram mică

Amna a deschis marți seria concertelor live în noul sezon de WinterKiss. Invitata lui Dan Fințescu a fost, ca de obicei, plină de energie, o energie care i-a molipsit și pe ascultătorii Kiss FM aflați pe pârtia din Predeal.

Artista a cântat noul ei single, intitulat „Arme” și a răspuns la întrebările indiscrete ale Dj-ului Kiss FM, care a vrut să afle dacă invitatei îi plac sporturile de iarnă.

Fințescu a primit imediat răspunsul, Amna declarând în direct la Kiss FM că nu practică nici un sport de iarnă. „Mi-am rupt foarte des picioarele atunci când eram mică”, a povestit invitata.

„Dar de ce?” s-a mirat Fințescu.

„Pentru că așa eram eu, ca și acum, agitată. Tot timpul coboram scările mai repede. Ajungeam la destinație cu trei minute mai repede decât ceilalți”, a răspuns Amna.

Artista a mărturisit că totuși face sport: „Îmi place să alerg. Am jucat și baschet”.

Amna a povestit că, de Crăciun, va sta acasă, cu familia, dar de Revelion urcă pe scenă. „Am fost răcită până acum. Să sperăm că nu mai răcesc”, a adăugat invitata.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X