Ambasadorul SUA la București într-un rol cu totul inedit. Pentru că suntem într-un moment al anului când e bine să rupem ritmul și să redescoperim frumosul din noi, așa s-ar putea explica gestul ambasadorului SUA la București, Hans Klemm.

Ambasadorul SUA la Biblioteca Metropolitană

Ambasadorul SUA la București s-a aflat de curând într-un rol cu totul inedit dar care l-a făcut să se simtă foarte bine. Acesta a venit la Biblioteca Metropolitană și a citit copiilor povești ale scriitoarei Mihaela Coșescu. Doamna Coșescu l-a provocat să facă acestă activitate minunată. Invitația face parte dintr-un program mai amplu dezvoltat de instituție și care își propune să promoveze actul cultural.

Citește și: Descindere a Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă la Biblioteca Națională a României

În această instituție există de mai mult timp o preocupare pentru încurajarea cititului, atât în rândul copiilor, cât și al adulților. S-a format astfel un grup denumit simbolic ”Citim împreună România”.

„Povestea a fost scrisă acum doi ani și a fost ilustrată de Andreea Chiorniță și va fi citită în limbile română și engleză, cu Maria Gheorghiu, președintele Ovidiu Ro, dar și cu excelența sa, Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite.

Este un eveniment organizat împreună cu Brandi Bates, cea care a fondat comunitatea Citim Împreună România și care, de câțiva ani încoace, citește cu copii în Lupeni, de două ori pe săptămână, în română și în engleză”, a declarat scriitoarea Mihaela Coșescu pentru portalul www.dcnews.ro.

Ambasadorul SUA, HAns Klemm, a mai fost surprins făcând lucruri pe care nu te astepți să le întâlnești la un om care are acest statut diplomatic.

De curând acesta a fost surprins conform spynews.ro într-o ipostază despre care evzmonden.ro a relatat în articolul: Amabasadorul SUA la București surprins într-o ipostază uluitoare. Ce face în timpul liber