Amănunte uimitoare despre relația dintre Andreea Bălan și soțul său. Mărturia care distruge orice șansă de împăcare

După o căsnicie aproape perfectă din care au rezultat și doi copii, Andreea Bălan se află la un pas de divorț cu George Burcea. În acest sens, continuă dezvăluirile ce îne de ceva timp cap de afiș în presa mondenă.

Amănunte uimitoare despre relația dintre Andreea Bălan și soțul său. Pentru a pune punct speculațiilor, George Burcea a venit în emisiunea lui Cristi Brancu. Din discuțiile avute în emisiune, soțul vedetei pare că nu este afectat de situația creată. Cristian Brancu a scos la iveală amănunte incredibile despre relația celor doi.

Amănunte uimitoare: George nu are niciun fel de problemă

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„George nu are niciun fel de problemă. Nu este apăsat de faptul că nu mai locuieşte cu Andreea Bălan în aceeşi casă. După acea emisiune în care a venit în studio şi am încercat să am un dialog cu el, pentru că nu-mi doream altceva, decât să spună un singur lucru „Te iubesc, Andreea!” şi gata, încheiam discuţiam pentru că era clar că exista o bază de la care se va porni totul mai departe”, a concis Cristi Brancu, potrivit Spynews.

Actorul nu a mai este preocupat de ideea de familie, el încearcă acum să-și construiască o carieră profesională.

„Nu a putut să spună chestia asta şi, în acea seară, a părăsit locuinţa conjugală, unde dacă aţi văzut o vizită pe internet, pentru că el a popularizat lucrul acesta, că a vizitat fetiţele. George nu a mai trecut pe acasă! Îşi vede în continuare de viaţa lui, pe ideea că el în acest moment trebuie să-şi construiască planurile profesionale, lăudabile într-adevăr, însă, despre familie nu mai zice nimic! Nu mai este interesat de ideea de familie!”, a completat Cristi Brancu.