După ce în urmă cu trei ani, la aproape 40 de ani, a născut un băiețel, fosta soție a lui Ilie Năstase a început să aibă mari probleme cu greutatea, iar la sfârșitul anului trecut, Amalia Năstase a decis să-și schimbe viața radical.

În aproximativ trei luni, Amalia Năstase a slăbit 20 de kilograme. „Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15”, a explicat Amalia Năstase într-un interviu pentru click.ro.

Amalia Năstase a revenit la rochii cu aproape patru numere mai mici, iar vedeta a dezvăluit, într-o emisiune TV, care este regimul ei: „Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”.