Teo Trandafir a avut emoții uriașe. Cititorii publicației “Capital” au votat-o în număr copleșitor “Vedeta Anului” pe Teo Trandafir.

Ca o recunoaștere a faptului că în cadrul emisiunii „Teo Show”, difuzată de luni până vineri, Teo Trandafir le aduce în casă două ore de entertainment de calitate, umor și voie bună. Dar și informații utile și invitați de excepție.

În cadrul Galei Premiile Capital – Eroii Anului 2019, au fost premiați oameni de excepție. Care au influențat, motivat sau îndrumat echipe de oameni spre succes. Pe scenă au urcat politicieni, antreprenori de succes, profesioniști care au schimbat mentalități. Dar și reprezentanți ai tinerei generații, adevărate modele de succes.  Emoționată, îndrăgita prezentatoare a urcat pe scenă să ridice premiul înmânat de Damian Drăghici, la rândul sau emoționat. Teo Trandafir a mulțumit tuturor celor care contribuie la succesul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Oameni care stau în spatele camerelor de luat vederi, dar care muncesc pentru a le aduce celor din față micilor ecrane o emisiune de succes.

Teo Trandafir – “Sper din suflet că i-am făcut pe oameni să zâmbească”

Citește și: Teo Trandafir, despre fostul ei coleg Mircea Badea: „Am petrecut o perioadă de coşmar...”

“A fost cel puțin onorant să fac parte dintre premianții <Galei Capital>. Am avut uriașe emoții pentru că am dorit să amintesc pe cât mai mulți dintre cei responsabili pentru acest succes al Kanal D și totodată personal, astfel încât am făcut un fel de slalom prin nume, date, fapte și întâmplări. Sper din suflet că i-am făcut pe oameni să zâmbească, acesta a fost și scopul meu. Mulțumesc încă o dată celor care m-au votat, cititorilor care m-au sprijinit, telespectatorilor care m-au propulsat și tuturor celor care ar fi trebuit să fie pe scenă alături de mine, dar nu au încăput”, a spus cu emoție în glas Teo Trandafir.