Alina Puscas NU are pace! Dezvaluirea vedetei i-a speriat pe FANI: „Pur si simplu astept sa MOR.”

Alina Puscas NU are pace! Dezvaluirea vedetei i-a speriat pe FANI: „Pur si simplu astept sa MOR.”
Alina Puscas NU are pace! Dezvaluirea vedetei i-a speriat pe FANI: "Pur si simplu astept sa MOR."

Recent, Alina Puscas a oferit dezvaluiri despre un episod traumatizant, care nu ii da pace nici in prezent! Vedeta a dezvaluit un cosmar pe care il are de cativa ani, marturisind ca a pus-o pe ganduri. 

„Cutremurul m-a speriat cel mai tare. Eu nu am trăit vreun cutremur de magnitudine prea mare şi nu ştiu cum ar trebui să reacţionez”, a spus Alina Puscas.

„Nu ştiu de ce, am un coşmar care se repetă de ani şi ani de zile. Visez că sunt într-un bloc de apartamente şi vine apa şi văd cum înghite tot şi eu o văd şi pur şi simplu aştept să mor”, a mai declrat Alina Puscas.

In urma cu opt ani, la inceputul carierei sale, Alina Puscas mergea in paralel cu actoria, dar si cu muzica! Avand in vedere solicitarile pentru  roluri in seriale si prezentatoare TV, vedeta a renuntat la muzica, iar acum ii pare rau si este de parere ca i-ar fi stat mult mai bine pe scena.

„Recent, m-a întrebat cineva de ce nu am început să și cânt și am zis că nu mai am timp să mai fac și asta. Cânt așa, prin casă, cu copiii. A fost, la un moment dat, un trend cu «Cutiuța muzicală», dar mie îmi place să cânt alt gen, nu din astea de copilași.

Mie îmi place muzica mai profundă, mai pe blues. La „Te cunosc de undeva’ nu m-aș băga, că e complicat. Sunt artiști cu experiență, este domeniul lor de activitate, au făcut multe ore de canto, pregătire artistică”, le-a marturisit Alina Puscas jurnalistilor de la Libertatea.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X