evzmonden.ro Web analytics

Alina Pușcaș nu a mai rezistat și a spus totul. Mărturisiri explozive: „Am avut niște episoade destul de neplăcute…”

Alina Pușcaș nu a mai rezistat și a spus totul. Mărturisiri explozive: „Am avut niște episoade destul de neplăcute…”
Alina Pușcaș nu a mai rezistat și a spus totul. Mărturisiri explozive: „Am avut niște episoade destul de neplăcute...”
Autor:

Alina Pușcaș nu a mai rezistat și a spus totul! Alina Pușcaș este o femeie împlinită. A devenit pentru prima dată mămă la 30 de ani, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și în luna octombrie a anului trecut, prezentatoarea TV a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a născut-o pe Melissa Antonia.

Pentru că programul ei este foarte încărcat, Alina Pușcaș și soțul ei au fost nevoiți să apeleze la bone pentru creșterea celor doi copii ai lor. Însă vedeta a avut parte de experiențe deloc plăcute.

„Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone și de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în fața copilului, să se obișnuiască cu el, mai ai și tu grija casei.

Totuși, până ajungi să cunoști ca lumea un om, e un străin și atunci tot timpul trebuie să te readaptezi să înțelegi, să faci și puțină psihologie cu ei pentru că altfel nu ai cum. Pentru mine igiena este foarte importantă, nu îmi doresc și nu am tolerat niciodată persoanele care sunt impulsive când vine vorba de copii, să vorbească foarte mult cu ei, să se joace și cam atât.

Altceva nu mă interesează, doar să aibă grijă să nu se lovească. Nu sunt nici absurdă și mie mi se întâmplă să fiu o secundă neatentă și să dea cu capul de ușă pentru că e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoană care vine în casă să aibă puțin mai multă grijă. Am avut parte și de o doamnă care era foarte tristă.

Nu mi-am dat seama din prima, poate și din disperare pentru că eram și în perioada în care trebuia să filmez. Efectiv am descoperit la puțin timp că era depresivă. Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și uitându-se drept în față. Am stat și am urmărit-o să văd cât timp stă așa. O oră a stat așa. A transmis această stare și copilului și atunci am încheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru că nu ai cum să cunoști un om dintr-un interviu și atunci te trezești cu tot felul de surprize, din păcate”, a declarat Alina Pușcaș.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X