Unul dintre liderii PNL a scrie pe propria pagină de socializare despre Moțiunea simplă de azi din Senat, depusă de PSD contra ministrului liberal al Finanțelor.

Alina Gorghiu promite românilor un spectacol de zile mari, întrucât, susține politicianul, cel vizat de Moțiune, în speță ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, va vorbi despre situația reală în care se află bugetul statului, după guvernarea PSD.

”Vă recomand să urmăriți, astăzi, ce se va întâmpla în plenul Senatului. Vă garantez un nou episod jenant marca PSD.

Lăsând la o parte tâmpenia absolută cu depunerea unei moțiuni împotriva unui ministru la nicio lună de la instalarea în funcție, credeți că senatorii social-democrați vor avea decența de a recunoaște cu cifrele pe masă dezastrul guvernării lor?!

Citește și: Rares Bogdan spune lucrurilor pe nume: „Doamne, multa nenorocire a semanat PSD”

Tineți minte, stimați PSD-iști: de câte ori PSD a folosit acuzația de austeritate la adresa PNL, tot de-atâtea ori s-a întors împotriva sa!

Românii nu mai vor cadouri în bani de la bugetul de stat cu care se lăuda PSD în campania electorală, nu îi mai mulțumește așa ceva!

Ei vor infrastructură, vor autostrăzi, vor spitale, vor proiecte importante de investiții!

Acesta a fost mesajul românilor la ultimele alegeri! Și este categoric un mesaj de maturizare a societății!”, a scris Alina Gorghiu.