Alina Gorghiu desfințează PSD-ul. Alina Gorghiu, fost președinte al Partidului Național Liberal,  este de părere că judecătorii CCR vor respinge sesizările făcute de PSD pe legile asumate de Executiv.

Alina Gorghiu desfințează PSD-ul. Politicianul spune că nu există nicio prevedere legală care să împiedice angajarea răspunderii pe un act normativ aflat în procedură parlamentară, potrivit realitatea.net.

CCR nu are altă soluţie decât aceea de a respinge sesizările

„Dacă erau probleme pe fondul angajării răspunderii şi pe fondul legilor, PSD avea la îndemână un mijloc democratic de contestare a lor, şi anume moţiunea de cenzură. CCR nu are altă soluţie decât aceea de a respinge sesizările.

Nu scrie nicăieri, în afară de o decizie a CCR

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Nu scrie nicăieri, în afară de o decizie a CCR unică de acum 10 ani că o lege aflată în procedură parlamentară nu poate fi preluată sau retrasă de Guvern şi adoptată prin Ordonanţă sau prin angajare de răspundere!”, a precizat Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

Pe lângă cele consemnate mai sus, Alina Gorghiu, soția lui Lucian Isar,  susţine că Marcel Ciolacu nu este în măsură să atace la Curtea Constituţională legile pe care Guvernul vrea să-şi asume răspunderea deoarece reprezintă partidul din Opoziţie.

Reamintim că Alina Gorghiu a scris pe propria pagină de socializare despre Moțiunea simplă de azi din Senat, depusă de PSD contra ministrului liberal al Finanțelor.

Ei vor infrastructură, vor autostrăzi, vor spitale…

”Vă recomand să urmăriți, astăzi, ce se va întâmpla în plenul Senatului. Vă garantez un nou episod jenant marca PSD.

Lăsând la o parte tâmpenia absolută cu depunerea unei moțiuni împotriva unui ministru la nicio lună de la instalarea în funcție, credeți că senatorii social-democrați vor avea decența de a recunoaște cu cifrele pe masă dezastrul guvernării lor?!

Alina Gorghiu: Tineți minte, stimați PSD-iști

Tineți minte, stimați PSD-iști: de câte ori PSD a folosit acuzația de austeritate la adresa PNL, tot de-atâtea ori s-a întors împotriva sa!

Românii nu mai vor cadouri în bani de la bugetul de stat cu care se lăuda PSD în campania electorală, nu îi mai mulțumește așa ceva!

Ei vor infrastructură, vor autostrăzi, vor spitale, vor proiecte importante de investiții!

Acesta a fost mesajul românilor la ultimele alegeri! Și este categoric un mesaj de maturizare a societății!”, a scris Alina Gorghiu.