In urma cu cateva luni, printul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, si-a anuntat apropiata casatorie cu Ana Maria Binder. Cununia este programata pentru vara anului 2018. 

Nepotul Regelui Mihai spune ca a cerut-o in casatorie pe Alina Maria Binder in timpul vacantei petrecute impreuna in Cornwall. Inelul de logodna este datat 29 iulie 2017, a transmis printul Nicolae intr-un comunicat oficial.

”Alina este o persoana foarte speciala pentru mine si imi doresc ca impreuna sa pasim intr-un nou si asumat capitol al vietii noastre … De asemenea, suntem increzatori ca valorile morale pe care le-am mostenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreuna.”

– Sursa: Nicholas de Roumanie Medforth Mills

Nicolae mai spune ca a privit intotdeauna cu admiratie si respect casnicia bunicilor sai, pe care doreste sa o ia exemplu.

Pasionata de pilotaj, Alina Binder (29 de ani) este o persoana discreta. Potrivit contului sau de Facebook, ea a terminat Scoala de Muzica si Arte Plastice nr. 4 din București, apoi Colegiul National I.L. Caragiale. A facut studii de Comunicatii la Universtitatea Ludwig Maximilian din München si a absolvit Academia de Studii Economice din București, avand un Master in Relatii Internationale si Integrare Europeana. In prezent, se ocupa de relatia cu presa pentru Asociatia Aviatorilor.

Sursa: Evz.ro.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Inedit! Copilul cu coroana. Imagini de colectie din copilaria Regelui Mihai

Casa Regală a luat o DECIZIE DE ULTIM MOMENT cu privire la principele Nicolae

BREAKING NEWS! Regele Mihai, acasă pentru totdeauna! Moment istoric pe Aeroportul Otopeni