Alexia Eram impresionează din nou! Chiar dacă este fiica Andrrei Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram, Alexia pare că se descurcă de minune fără ajutor financiar din partea părinților săi. Alexia are propriul produs cosmetic, lucrează la revista online pe care o conduce mama ei și primește constant propuneri de colaborări.

Fiica Andreei Esca a avut primul job la vârsta de 16 ani ani, deoarece a fost crescută astfel încât “să respecte munca”. Fiica Andreei a muncit pentru prima oară la o cafenea din centrul Capitalei.

„Am lucrat într-o cafenea din Dorobanți, o lună, am avut un job part-time. Acesta de acum e primul job pe long time. Atunci aveam 16 ani, voiam să văd cum e să muncești, mi-a plăcut, este o experiență, înveți foarte multe lucruri. Trebuie să încerci tot timpul să faci de toate. Mama chiar mă împinge să fac cât mai multe lucruri, să merg să aplic la cât mai multe joburi’, a mai declarat fiica Andreei Esca.

Citește și: Andreea Esca, de nerecunoscut! Jurnalista și-a schimbat look-ul după 20 de ani

Când a împlinit 18 ani, mama ei i-a făcut primul contract de muncă, angajând-o la revista online pe care o conduce, iar de atunci a început să primească tot mai multe oferte de colaborări.

Așadar, Alexia și-a fixat ca target să-și depășească mama la venituri lunare – salariul încasat de Andreea de la PRO TV, despre care se spune că este uriaș.

Alexia are propriul produs cosmetic, iar veniturile din promovările pentru piese vestimentare și accesorii și din vânzarea propriului produs cosmetic îi aduc acesteia venituri substanțiale.

Mai mult decât atât, Andreea Esca și Alexander Eram dețin un brand de cosmetice care a scos pe piață un ruj ce poartă numele fiicei lor, iar banii de pe urma vânzării lui se duc în contul tinerei.

Pe viitor, Alexia se gândește să scoată și alte produse cosmetice care să-i poarte numele, până la sfârșitul facultății să se poată lăuda cu propria linie de cosmetice, notează libertatea.ro.