Alexia Eram a făcut anunțul! Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de câțiva ani. Mai exact, cei doi formează un cuplu din 30 iulie 2016. Fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV și-a anunțat mama când va deveni bunică.

Alexia Eram a făcut anunțul! În ultimul episod de vlog, postat de artistă pe contul ei de YouTube, Alexia și Mario au vorbit despre un subiect extrem de delicat pe care lumea mondenă îi presează cu întrebarea: „Când faceți nunta?” Pentru că sunt extrem de inventivi, cei doi iubiți au decis să se joace puțin cu mintea fanilor și să publice o poză care pe mulți i-a făcut să concluzioneze că puștica de 19 ani ar fi însărcinată.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

„Să ținem un moment de reculegere, da? Este vorba că Alexia a postat pe Instagram o poză în care eu o țin de la spate așa, cum mâinile pe burtică. Așa e când ești gravidă, se zice: «burtică». Și când ești normal și care nu ai burtă, ai burtă! Dar când ești gravidă și ai ditai burta este burtică, știi? Acolo e un copilaș. Așa… Toată lumea a spus…”, a spus Mario Fresh, citat de cancan.ro.

“Că sunt însărcinată, dacă sunt însărcinată…”

“Că sunt însărcinată, dacă sunt însărcinată…”, a completat fiica prezentatoarei de la Pro TV.

“Și toată lumea a lăsat în comentarii cum că ar fi Alexia însărcinată. Dar Alexia, vreți să vă zic ceva?”, a mai zis Mario Fresh.

“Nu este însărcinată”, l-a întrerupt fiica Andreei Esca.

“Este vorba că în perioada Crăciunului mănânci foarte mult…”, a continuat tânărul artist.

“Ești nesimțit! Nici nu se vede burta”, i-a spus Alexia Eram.

“Dar, real… real, un pic ne-am îngrășat”, a recunoscut Mario.

Provocată chiar de  Andreea Esca, Alexia a dezvăluit că își dorește doi copii până la vârsta de 30 de ani.

„De când mă știu, am vrut să am copii. Când eram mică, voiam șapte. Acum vreau doi, cred că sunt suficienți. Copiii își urmează părinții când vine vorba despre cum să își alcătuiască familia. Deci, da, cred că aș vrea să devin mamă cam la aceeași vârstă ca tine, poate puțin mai repede, ca să am doi copii până în 30 de ani”, a dezvăluit Alexia Eram.