Alexandru Papadopol a rupt tacerea! Actorul a avut ganduri negre, care nu ii dadeau pace. S-au intensificat dupa divortul sau?

Pe parcursul carierei sale, Alexandru Papadopol a avut numeroase temeri si ganduri negre, care nu ii dadeau pace. Oare acestea au luat amploare dupa divortul de mama copilului sau?

Reamintim ca dupa participarea in telenovela “Numai Iubirea”, Alexandru Papadopol s-a bucurat de o experienta profunda, care i-a adus in cele din urma un succes nebun.

„Abia după startul filmarilor, mi-am dat seama că interpretez un rol greu. Nu era vorba de o experienţă simplă, ci de una extrem de profundă. Or, pe un actor, tocmai asta îl atrage. Eu, mulţumesc lui Dumnezeu, n-am pierdut pe nici unul dintre apropiaţii mei, aşa că pentru a înţelege cat mai profund personajul, am apelat la oameni care au trecut prin drama unor decese fulgerătoare.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Ei mi-au dat o viziune a ceea ce ar trebui să construiesc. Am înţeles care este starea de spirit a unui astfel de om: o pustietate sufletească, şi mai acut resimţită de un om profund şi sensibil, aşa cum e arhitectul pe care îl încarnez”, spunea Papadopol, într-un interviu pentru  Formula AS, citează Wowbiz.

„Sunt destul de fluctuant ca stare: când mă cuprinde curajul, când îmi ascult mai degrabă temerile”. Întrebat de ce anume îi este frică. Papadopol a răspuns: „Uneori, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi. Apoi, îmi revin şi îmi aduc aminte ce mi-a spus Sebastian Papaiani: “Timpul de-aia e făcut: ca să mergi cu el!”. Dar adevărata mea angoasă e legată de părinţii mei: mi-e teamă să nu se îmbolnavească, sa nu păţească, Doamne fereşte, ceva. Aşa că, până la urmă, cea mai aprinsă dorinţă a mea e sa fim cu toţii sănătoşi. Să ne putem bucura de timpul pe care ni l-a îngăduit Dumnezeu şi să nu ne amorţeasca sufletele”, marturisea actorul despre temerile lui.