Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, a revenit in centrul atentiei cu noi informatii explozive in legatura cu mediatizatul caz Caracal.

Dupa ce a sustinut luni de zile ca nepoata sa este in viata si ar fi fost traficata de o retea de carne vie, acum acesta a declarat ca nu mai are absolut nicio dovada in acest sens.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe. Pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc.

Citește și:

A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, citează DC News.