Alexandru Cumpănașu, pe față despre cazul CARACAL.  Cazul de la Caracal care a uimit România a fost și este un subiect de mare interes, iar Alexandru Cumpănaşu, fostul moderator al emisiunii “Ambasador România”, de la Realitatae TV,  a afirmat, seara trecuta, că el nu cred că nepoata lui a fost omorâtă în locuinţa bărbatului şi susţine că în zonă există o mafie locală implicată în proxenetism care ar putea fi implicată în această tragedie.

“Nu mai am încredere aproape deloc în ceea ce se întâmplă. Deci lucrurile sunt bizare, nu au cap şi coadă, nu se leagă nimic din ce se întâmplă. Omul ăla cred că este într-un fel sau altul acoperit. Înţeleg că la Caracal au făcut o horă mare toţi şi nu nu mai declară nimeni în afară de Alexe că procurorul i-a oprit. Poliţiştii o pun de o mare miuţă locală şi spun că noi.. dacă mâine va dovedi sau poimâine se va dovedi că printr-un raport al parchetului că de fapt ei au declarat cu toţii că au luat hotărârea la 6 dimineaţa să intre este clar că avem de-a face cu o mafie. (…)

Citește și: Surpriză totală! Apare o nouă televiziune! Cine va fi patronul

Eu îţi spun direct că eu sunt convins că până la propria contrară că Alexandra nu a fost ucisă acolo, că acest individ este un pion într-o chestie mult mai complexă, nu cred că este un psihopat. Psihopat este sigur dar nu cred că este de capul lui. Cred că mafia de acolo din Caracal care ştie foarte bine cine cum şi pe unde este cu prostituţie cu fete şi tot ce fac ei pe acolo, infractori la poliţişti, poliţişti la judecători, judecători pe la procurori şi procurorii la politicieni”, a afirmat unchiul fetei de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheroghe Dincă la Caracal, în emisiunea “Dosar de Politician” de pe B1TV.

Unchiul Alexandrei a respins complet teoria unei asociaţii de procurori care vorbea de un corp carbonizat găsit la casa lui Gheorghe Dincă.

Recent, Alexandru Cumpănașu  a declarat, în direct, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, că și el este vinovat pentru ce s-a întâmplat.

„Nu pot să nu recunosc un lucru și să vă spun cu mâna pe inimă: sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat. Știți de ce? Pentru că i-am ținut în brațe pe marii procurori, pe marile servicii ale țării atâția ani”, a spus Alexandru Cumpănașu.

„Nu vă supărați, puteți să repetați, vă rog?”, a zis Mircea Badea.

„Da, pot să repet pentru că îmi asum! Este și vina mea pentru că i-am ținut în brațe. Am crezut, din convingere, că trebuie făcută curățenie în țară! Eu și alții am crezut în acest lucru! În momentul când constați aceste lucruri evidente, lipsa crasă de profesionalism a unor oameni în niște cauze care nu erau politice… îți dai seama că sistemul este putred, iar compartamentul acestor oameni este infantil, abuziv și în beneficiul nu știu cui. Nu meritau atâta sprijin! Rețeaua informativă a fost la pământ în Caracal, oraș cu 40.000 unde nepoata mea a murit! Procurorii, marii viteji ai României, nu au fost în stare și au lăsat-o să moară cu zile”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata ucisă în Caracal.