După tragedia de la Caracal, Alexandru Cumpănașu a devenit foarte cunoscut în România, și nu numai, însă foarte mulți oameni au încercat să afle cine este și cum arată soția lui.

Acest mister s-a elucidat în ziua în care Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta despre care Gheorghe Dincă susține că a răpit-o și a ucis-o, s-a înscris în cursa pentru președinție.

Alexandru Cumpănașu şi-a depus, duminică, la BEC, candidatura la alegerile prezidenţiale. El a reuşit să strângă peste 230.000 de semnături, iar cu o zi  înainte să meargă la Biroul Electoral Central , el a scris un mesaj pe Facebook.

Citește și: Emmanuel Macron, propunere controversată. Mulți vor fi uimiți

„Un președinte nu este un robot, oricât ar încerca să ne convingă CANDIDAȚII SISTEMULUI. Este OM, cu bune și cu rele. De aceea este important să-i cunoști viața și familia înainte de a-i acorda sprijinul. Viața unui președinte este influențată precum viața fiecăruia dintre noi de cele mai mici lucruri. Astăzi v-o prezint pe soția mea Simona, o femeie discretă, profesionistă, luptătoare, loială și care mi-a fost alături în toată această bătălie împotriva clanurilor mafiote. Nu a dat un pas înapoi, nu a vrut să iasă în evidență, mi-a fost alături și m-a susținut cu tot ce a putut. Cred că a venit momentul să avem un Președinte de 40 ani și un cuplu tânăr care să poată comunica, gândi, transmite spre viitor, spre acțiune. Nu spre comoditate și indiferență. Este șansa unui viitor TÂNĂR, dar profesionist. În care să ne știm COPIII în siguranță! Am 3 copii la 38 ani și îmi doresc să mai pot avea. România are nevoie de oameni care știu să-și crească copiii și să îi pună pe primul loc în viața lor. Haideți să dăm o șansă României să meargă spre VIITOR, NU spre TRECUT. Trecutul ne-a condus destul!“, a notat Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.