În cursul nopții trecute, Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj live, pe video, pe propria pagină de socializare.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută din Caracal, de a cărei soartă nu se știe încă nimic sigur, a vorvit despre vizita pe care a făcut-o la Țebea, la adunarea națională a moților.

Alexandru Cumpănașu a povestit, vizibil emoționat, așa cum arată portalul www.magnanews.ro, despre felul în care a fost primit de oamenii de acolo, spunând că nu se aștepta la atât de multă susținere.

Redăm în continuare mesajul transmis azi-noapte de Alexandru Cumpănașu, reamintindu-vă în același timp că el și-a anunțat deja intenția de-a candida la Președinția României.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

”Ne-am verificat ceea ce știam deja. (…) Astăzi la Țebea am reușit să ne verificăm cu adevărat cauza pentru care luptăm. Mii și mii de oameni.

Cred că am dat mâna cu… nici nu pot să vă descriu, nu știu câte mii de oameni. Am reușit să verificăm câți oameni susțin cauza noastră și sunt foarte, foarte mulți oameni la nivelul întregii țări.

Oameni care vor să știe că trăiesc în siguranță, că au un președinte care le oferă această garanție. Toți oamenii care au venit la mine aveau un singur mesaj: ‘nu vă lăsați, mergeți până la capăt, radeți clanurile, candidați, câștigați’.

(…) Nu mi-am imaginat că am atât de mult sprijin din partea întregului popor.

Nu mai este un sondaj făcut pe o mie de repondenți, pe care îi alege cine vrea, îi pune cum vrea.

Acolo am făcut un sondaj printre oameni, vorbim de întregul Ardeal, vorbim despre oameni care veniseră din Oltenia și din alte părți. Eu am avut impresia că oamenii aceștia vor vota și au în sufletul lor pe alți candidați. Ei bine, nu au, pentru că au familii. (…)

Se sculau, se ridicau din respect, de pe jos, de pe la mese și veneau și ne strângeau mâna. Este cel mai mare sondaj pe care puteam să mi-l fac. (…) La un moment dat mă simțeam prost că nu puteam să dau mâna cu toți oamenii care doreau să vină să mă salute.

Mi-au spus: ‘Domnule Cumpănaşu, în momentul în care sistemul ăsta vă va face cel mai mic rău, noi ieșim în stradă și îi rupem’”, arată Alexandru Cumpănașu.