Deși la începutul scandalului Toader-Constantin, Alexandru Constantin, frumosul prezentator Prima Tv era pe lista ”amanților”, misterul a fost deslușit.

Au existat scene fierbinți între cei doi, însă pentru un nou videoclip. Alexandru Constantin, partenerul solistei din ultimul ei videoclip, face declaraţii incendiare. El declară că i-a făcut plăcere să filmeze scenele de dragoste cu blonda Maria şi că ambii şi-au intrat perfect în rol. 

În plin scandal, Maria a scris sâmbătă pe pagina ei de Facebook: „Nu poți fi încrezător în viitor, dacă te gândești in permanență la trecut…” Inspiratie si creatie pentru o nouă melodie! ÎN CURÂND… Semn că promovarea piesei a început. 

Cei doi sunt prieteni, însă în urmă cu câteva luni au fost şi ”îndrăgostiţi”, nu în realitate, ci doar pe platourile de filmare, acolo unde Maria Constantin (30 de ani) şi Alex Constantin (27 de ani) au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”. Prezentatorul emisunii ”Focus Monden”, de la Prima TV, şi cântăreaţa s-au apropiat la filmări suficient de mult încât să-l facă gelos pe Marcel Toader, de care Maria va divorţa miercuri, la notar, relatează Click.ro.

Atrăgătorul prezentator a povestit despre experienţa trăită pe platourile de filmare: “Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală, care ştie să se pună în valoare şi în astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa ”dragostei”, asta şi pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin pentru Click!