Alexandru Ciucu nu a mai rezistat. La scurt timp după ce hoții au prădat casa, celebrul designer a tras un semnal de alarmă, în urma experienţei dramatice prin care a trecut.

Invitat în emisiunea Acces Direct, Alexandru Ciucu, celebrul designer, a povestit drama prin care a trecut weekendul trecut.

Alexandru Ciucu este surprins că hoții au acționat, deşi în locuinţă trăiesc şase persoane. Totul s-ar fi întâmplat, potrivit unor cercetări, între orele 3 şi 6 dimineaţa. Hoţii plecat cu  tablouri şi opere de artă.

În acest sens,  Ciucu îi sfătuieşte pe toţi cei care urmează să plece de acasă în perioada Sărbătorilor să fie foarte atenţi şi, de preferinţă, să nu anunţe pe reţelele sociale că sunt plecaţi de la domiciliu.

Alexandru Ciucu nu a mai rezistat. Nu puneţi pe Facebook că plecaţi, nici când plecaţi

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Vreau să ştie lumea ce mi s-a întâmplat. Mi s-a spus că în Voluntari, Pipera este o nebunie cu spargerile. Aviz locuitorilor din ţară, dar mai ales din zona asta. Nu puneţi pe Facebook că plecaţi, nici când plecaţi. Când dau intrat, hoţii au văzut că sunt maşinile acasă. Cred că între 3 şi 6 s-a întâmplat. Toată lumea doarme la ora aia. Noi avem sistem de alarmă, dar nu l-am folosit niciodată pentru că mereu ne-am simţit într-o zonă foarte sigură”, a spus Alexandru Ciucu în direct la Antena 1.