Au trecut anii. Atât de mulți! Și încă nu suficienți, pentru că asemenea artiști sunt oricând venerați de public, de fiecare dată când se află pe scenă.

Alexandru Arșinel. Au trecut, în cazul său, 60 de ani de la debutul artistic.

Silvia Dumitrescu. Se împlinesc 35 de ani de când s-a aflat pentru prima oară sub luminile rampei.

În cinstea celor doi va fi organizat, pe 10 noiembrie, la Sala Palatului un spectacol foarte amplu. Prin prezența unui număr impresionant de artiști, anunță de pe acum Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”.

Așadar vor paricipa actorii Horaţiu Mălăele, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, alături de care vor fi interpreţii de muzică uşoară Gabriel Dorobanţu, Marina Voica, Stela Enache, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă, Anca Ţurcaşiu, Carmen Rădulescu, Nico, Raoul, Marina Florea, Adrian Daminescu, Annes, Ciro de Luca. Toți acești artişti vor fi acompaniaţi de Orchestra ”Majestic”, condusă de compozitorul Viorel Gavrilă. Invitat special va fi Florin Ochescu,

Citește și: Surprize plăcute pentru iubitorii de balet din România!

Și, atenție, este posibil, organizatorii nu exclud acest lucru, ca la spectacol să participe și Mihai Constantinescu. Dar numai dacă starea sa de sănătate îi va permite. În orice caz, este lăudabil că toți se gândesc acum la Mihai Constantinescu și speră că viitorul apropiat îl va readuce acolo unde publicul îl dorește, pe scenă.

“Nici nu ştiu când au trecut atâţia ani! Am muncit 60 de ani în teatru, aşa că merg mai departe cu sau fără voia mea.

Trebuie să continui să muncesc ca să îmi întreţin puţin dorinţa de viaţă şi să-mi reîncarc bateriile cu ajutorul spectatorilor care mă ţin în formă şi vor mereu să mă vadă în spectacole de umor”, a spus Alexandru Arşinel, citat de Agerpres.

Despre interpreta Silvia Dumitrescu să spunem că aceasta s-a lansat la Festivalul Național de Muzică Ușoară ”Mamaia”, în 1985, unde a obținut premul I la secțiunea ”interpretare”.

“Când împlineşti 35 de ani de activitate muzicală, nu prea ştii cum s-a ajuns la această cifră, dar eşti în culmea fericirii, ai cele mai minunate motive să consideri că acest moment din viaţa ta a venit ca un dar frumos de la Dumnezeu.

Talentul a fost darul pe care în toţi aceşti ani l-ai împărţit cu toţi, oameni de toate vârstele, din toate generaţiile.

Nu e lucru mărunt să-i faci pe semenii tăi mai veseli, mai optimişti, mai buni şi să constaţi că dorinţa ta s-a transformat în certitudine, muzica ta este şi azi fredonată şi iubită.

Este o sărbătoare, o împlinire pe care vrei să o trăieşti alături de prieteni, colegi, familie şi cât mai mulţi oameni iubitori de frumos şi să împarţi la toţi o bucăţică din sufletul tău prin muzică, cea care ne înălţă pe toţi deopotrivă”, a declarat Silvia Dumitrescu.