Alexandru Arşinel, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: „M-am simțit trist …” Actorul NU îşi poate reveni din ŞOC!

Alexandru Arşinel, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: „M-am simțit trist …” Actorul NU îşi poate reveni din ŞOC!
Alexandru Arşinel, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: "M-am simțit trist ..." Actorul NU îşi poate reveni din ŞOC!

Alexandru Arșinel își continuă viața de artist chiar dacă nu este nici pe departe refăcut după șocul pe care l-a suferit după moartea Stelei Popescu.

Sâmbătă seară, maestrul Arșinel a urcat sâmbătă seară, pe scenă Sălii Palatului din București, în spectacolul “Față cu părul de foc”, organizat în memoria Mădălinei Manole. Ulterior, în culise, artistul a făcut o serie de declarații emoționante.

Vizibil trist și foarte obosit, Arșinel și-a făcut timp să dea câteva declarații despre prietenia cu Mădalina Manole, dar și despre relația pe care „Fata cu părul de foc” o avea cu Stela Popescu.

„Ne-am întâlnit în cabina lui Moculescu de la TVR, unde el avea emisiunea “Se cânta!”. Ea tocmai repetă și după aceea, dintr-o dată, îmi trece așa prin cap o idee și îi zic: Mai Mădălina, nu vrei să vii la noi, să te angajezi la noi? Și ea s-a uitat așa și îmi zice: Ba da, dar mai lăsăți-mă o luna să îmi definitivez un disc și după aceea vin la dumneavoastră să dicutam. Trebuia sa fie angajată teatrului, a lui Tănase!”, ne-a mărturisit Alexandru Arșinel jurnaliștilor de la Wowbiz.ro.

Pentru marele artist, spectacolul comemorativ al Mădălinei Manole a fost primul pe care l-a susținut fără Stela Popescu, în față unui public atât de numeros cu peste 4.500 de oameni. “M-am simțit trist fără Stela. Așa, spectacole am mai avut, dar nu cu un public atât de mare”, a conchis artistul.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X