evzmonden.ro Web analytics

Alexandru Arșinel, anunț trist după primul spectacol fără Stela Popescu. „Mi-am dat seama că nu o s-o mai…”

Alexandru Arșinel, anunț trist după primul spectacol fără Stela Popescu. „Mi-am dat seama că nu o s-o mai…”
Alexandru Arșinel, anunț trist după primul spectacol fără Stela Popescu. „Mi-am dat seama că nu o s-o mai...”
Alexandru Arșinel a vorbit despre primul spectacol pe care l-a susținut fără partenera sa de scenă, Stela Popescu, în cadrul unei emisiuni la Kanal D.

Recent, Arșinel împreună cu echipa de la teatru au plecat într-un turneu în Spania. Actorul este trist, mai ales că nu o mai poate prezenta pe fosta parteneră de scenă niciodată.

„Stela a făcut parte, în mod firesc, din viața mea, din familia mea. Eram ca șoarecele și pisica, ne mai ciondaneam… Acum câteva zile eram undeva și mă tot uităm după ea. O așteptăm să vină. Mă tot întrebăm: oare nu mai intră? Teatrul trebuie să meargă mai departe, va merge mai departe!

Eram în Valencia, am intrat pe scenă, am spus un monolog, am făcut o ieșire falsă, m-am întors și mi-am adus aminte ce trebuia să spun: Stela Popescu! Mi-am dat seama că nu mai am cum să o prezint pe Stela niciodată”, a spus Arșinel la KanalD.

 Pentru că nu o poate uita niciodată, îndrăgitul actor a vorbit și despre ultima perioadă din viața actriței: „Se simțea mai obosită, se mobiliza foarte mult la scenă, făcea un lucru pe care nu l-am văzut de multe ori: a cerut un scaun în culise. Altădată era ca un vârtej, venea repede, pleca val-vârtej. S-a plâns că o lasă picioare! A făcut-o discret, nu se plângea niciodată ea! Ea mereu caută să facă de toate, era căutată de toată lumea”, a mărturisit Arșinel.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

George Ivașcu, despre umorul lui Mihai Bendeac: ”Trebuie să spun un lucru pe care îl știe și el…”

 Zi tristă pentru Andreea Marin. De ce nu se bucura de sărbătoarea lui Moș Nicolae

5 decembrie, 20

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X