Alexandru Arșinel a primit o lovitura foarte grea în umă cu puține momente. Breaking news

Alexandru Arșinel a primit o lovitura foarte grea în umă cu puține momente. Breaking news
Alexandru Arșinel a primit o lovitura foarte grea în umă cu puține momente. Breaking news
Autor:

Alexandru Arșinel a primit o lovitura foarte grea în urmă cu puține momente. Breaking news

Au trecut aproximativ șase ani de când s-a aflat că actorul Alexandru Arșinel a primit un rinichi chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare. În acest sens, Ministrul Sănătății vrea să stabilească criterii clare de alocare a organelor pentru transplant.

Sorina Pintea, politiciană română, aleasă senator în 2016 din partea Partidului Social Democrat, promite o anchetă, chiar dacă faptele au avut loc în anul 2013.

Sorina Pintea a intervenit la România TV, în dezbaterea cazului lui Alexandru Arșinel, operat în aceeași zi în care a fost introdus pe lista de așteptare, după cum a dezvăluit HotNews.ro.

Ministrul a spus că deja lucrează la măsuri pentru ca aceste situații să nu se mai repete.

„Eu nu aș dori să combat ceea ce prezentați. Pot să vă spun că în momentul în care nu există criterii clare de alocare a organelor, se întâmplă aceste lucruri. Chiar în aceste momente sunt într-o ședință cu Consiliul Științific al Transplantului pentru a stabilii criterii ca să nu exista dubii cu privire la modul de alocare a organelor. Dacă s-a întâmplat asta în 2013 este trist și grav, există o anchetă pe acest caz și sper să iasă adevărul de iveală Este 2013 și nu aș vrea că comentez, categoric nu este o situație normală și legală”, a spus ministrul Sănătății.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X